Selecteer een pagina

Onze collectie

Onze collectie

Heel erg belangrijk is dat je, je op die ene meer dan speciale dag heerlijk voelt. In een ruime en sfeervolle ambiance staat Tinie Maassen en haar deskundige team je dan ook met raad en daad ter zijde bij het uitzoeken van je droomjapon die helemaal bij je karakter, je figuur en je budget past. Alleen de aller-allermooiste collecties zijn vertegenwoordigd in onze speciaalzaak voor de bruid die in een klassieke, hypermoderne of gekleurde japon wil trouwen.

Een greep uit de topmerken van Engels Bruidsmode

Een uitgebreide collectie accessoires

Engels Bruidsmode heeft natuurlijk bij al die prachtige japonnen ook een uitgebreide collectie accessoires. Je wordt bij ons van top tot teen gekleed, of het nu gaat om lingerie, schoenen, hoeden, sluiers, handschoenen of sieraden. Onze adviseuses zorgen ervoor dat alles perfect bij jou en de japon die je hebt uitgezocht past. Ondanks het sprookje dat zich voltrekt zorgen wij ervoor dat je degene blijft die je bent.

Service en Perfectie

Service en perfectie. Dat zijn twee toverwoorden bij Engels Bruidsmode. Daarom zijn er geen vermaakkosten voor het vermaken van de bruidsjapon op het figuur van de bruid. Wij staan er borg voor dat je bruidsjapon op de mooiste dag van je leven als gegoten zit. Het streven naar de ideale pasvorm kan inhouden dat tussen het moment van aankoop en de grote dag een of twee afspraken worden gemaakt om te controleren of de japon nog steeds als gegoten zit.

 

Heeft u vragen over onze collectie aan japonnen of accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.