Over Engels Bruidsmode

Over Engels Bruidsmode

Engels Bruidsmode is een van de meest gerenommeerde bruidsmode specialist in Nederland. Het familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring staat borg voor perfectie, service kwaliteit en natuurlijk een sprankelende collectie bruidsjaponnen.

Vanaf 2021 zijn wij Verhuisd naar een toplocatie in Baarlo. Hier vind de bruid alles onder EEN dak. bruidsjurken, verlovingsringen, trouwringen, sieraden, weddingplanner, fotograaf, kapper. kortom alles voor een onvergetelijke dag. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Grotestraat 47 5991 AV Baarlo. 0773821213

 

Über Engels Brautmode

Over Engel’s bruidsmode

Engels Bruidsmode is een van de meest gerenommeerde bruidsmodespecialisten van Nederland. Het familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring staat garant voor perfectie, service, kwaliteit en natuurlijk een sprankelende collectie trouwjurken in ivoor en kleuren.

Het is erg belangrijk dat u zich fantastisch voelt op de meer dan speciale dag. Tinie  en hair zeer het deskundige team staan ​​klaar om u te helpen en aanbevelen in een ruime en smaakvolle ambiance om een ​​droomjurk te kiezen die passen bij uw karakters, uw figuur en uw budget.

Alleen de mooiste collecties voor de bruid die wil trouwen in een klassieke, hypermoderne of belangrijke jurk zijn in onze speciaalzaak.

 

[:nl _i=“0″ _address=“4.0.0.0″ /][:de _i=“1″ _address=“4.0.0.1″ /][: _i=“2″ _address=“4.0.0.2″ /]